Link :: 21.12.2004 :: 19:48 nie wiem kto jest bardziej nieromantyczny: ja, slawek czy swiat.
i kto powiedzial,że milosc musi byc romantyczna. z pewnościa nie ten pan co wczoraj przed nami kupowal (cytuje) : "tanie wino i najtansze prezerwatywy jakie pani ma". Komentuj(2)
Link :: 21.12.2004 :: 22:38 jakiez puste musi byc zycie, kiedy dzieci odchodzą z domu. a jakie to musi byc dziwne uczucie , kiedy trzeba sobie zdac sprawe, że to nieuchronnie sie zbliza. zrozumialam to kiedy popatrzylam w oczy mojej mamy, kiedy uslyszałam glos przyszłej teściowej i kiedy spojrzalam w swoją przyszlośc.......bo przeciez kiedys tez będę miala dzieci Komentuj(1)
Link :: 23.12.2004 :: 18:34 oooo maaatko. znalazlam to na stronie http://za10dam30.blog.onet.pl/ (brrrr oby to jednak bylo kłamstwo):
"za 10 komciów dam wam 30!!!
Wejdx na www.anka-site.blog.onet.pl
i skomentuj 10 razy (nie pisząc przy tym że to się robi dla komciów) w nicku pisać adresik blogasa a oprzy 10-tym komciu napisać porprostu "10" a w tedy będę wiedziała że mam wam napisać... 30 komców!1 to nie kłamstwo!!!!!!!!!!! oferta ważna do końca roku!!!!!!!! a jeżeli wstawisz mego bloga do linków i napiszecie przy tym na
www.anka-site.blog.onet.pl
że wsawiliście mego bloga do linków ti go odwiedzacie i komentujecie i polecacie to wtedy... ja też was wstawie do linkó i dam wam też 30 komciów!!!!!!!!! krótkich ale senesownych a moim nickiem będzie "anciaa" i nikt się nie domyśli że sie wam odxwięczam!!!!!!!!
to nie kłamstwo!!! (17:59) " Komentuj(4)
|